Information vedrørende den akutelle corona-situation – læs mere

Corsair Hydro X Serien

CPU KØLING

HJERTET I DIT CUSTOM VANDKØLINGSSYSTEM

Corsair Hydro X Series XC7 RGB og XC9 RGB vandkølehoveder fjerner varme fra din processor og holder temperaturen nede, så du kan lave endnu vildere overclocking. XC7 RGB og XC9 RGB er bygget op omkring en forniklet kobber-køleplade med højeffektive mikro-køleribber og et transparent flow-kammer, så du kan se din kølevæske bevæge sig rundt i systemet.

Corsair Hydo X Series vandkølehovede
Corsair Hydro X Series GPU vandkøler

GPU KØLING

LÅS OP FOR DIT GRAFIKKORTS SANDE POTENTIALE

Dit grafikkort udleder op til dobbelt så meget varme som din CPU, og er derfor formegentlig den del i din computer, der kræver den bedste køling. Corsair Hydro X Series XG7 RGB er et totalt konverterings-vandkølehoved, der omslutter alle dit grafikkorts kritiske komponenter, og holder grafikkortet køligt og støjsvagt.

PUMPE + RESERVOIR

CUSTOM VANDKØLING I FANTASTISKE FARVER

Pumpen er selve hjertet i et custom vandkølingssystem, og sørger for den nødvendige, stabile cirkulering af din kølevæske rundt til både vandkølehoveder, radiatorer og rør. Hydro X Series XD5 RGB består af en PWM-kontrolleret D5 pumpe, der giver dig fuld kontrol over flow-hastighed og støjniveau, indbygget direkte i et reservoir med en kapacitet på hele 330ml. kølevæske.

Corsair Hydro X Series vandpumpe og reservoir
Corsair Hydro X Series radiatorer

RADIATORER

HURTIG VARMEAFLEDNING

Corsair Hydro X Series XR radiatorer sørger for at fjerne varme fra dit custom vandkølingssystem. Radiatorerne er bygget af kobber og messing, så de let passer til mange forskellige slags loops, og med ultra-tynde kølefinner leverer den et ekstra stort overfladeareal, der kan lede varmen væk. Hydro X Series XR radiatorer er optimeret, så de giver mindst muligt støj og fås i forskellige tykkelser og størrelser, så selv de mest imponerende builds kan holdes afkølet.

FITTINGS + ADAPTERE

PASSER HELT PERFEKT

Uanset om du går efter et custom lopp med softline tubing, der er let af montere, eller vil lave ægte show-off med hardline tubes, tilbyder Hydro X Serien de perfekte fittings til dit system. Med en præcis fremstilling af massiv messing, en lækker finish samt standard G1/4” gevind, er disse fittings og adaptere skabt til at holde og til at leve op til de højeste standarder.

Corsair Hydro X Series fittings og adaptere

HYDRO X SERIES

LUFTKØLING

72°C

52°C

GPU TEMPERATUR
(GRADER C)

68°C

59°C

CPU TEMPERATUR
(GRADER C)

45dB

39dB

STØJ NIVEAU
(dBa)

SUBLIM YDELSE

Hydro X Series custom vandkøling hjælper dig til at få endnu mere ud af dit system, alt imens temperaturerne holdes nede og støjniveauet begrænses.

  • GPU ikon

    25% lavere GPU temperaturer

  • CPU ikon

    13% lavere CPU temperaturer

  • Ikon for støjniveau

    49% lavere støjniveau

* Benchmarks udført af Corsair på et system med MSI RTX 2080 Ti Ventus GPU & AMD Ryzen 7 2700X CPU samt en Wraith Max CPU køler, under afvikling af Far Cry 5.

INTELLIGENT STYRING, UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER

Corsair iCUE software giver dig, sammen med en Corsair Commander PRO, fuld kontrol over dit vandkølingssystem. Lav automatiske blæser-mønstre der justeres på baggrund af temperaturen, og skab fantastiske RGB lyseffekter for både XC7 og XC9 RGB CPU vandkølehoveder, XG7 RGB GPU vandkølehoveder og XD5 RGB pumpe/reservoirs. Lyseffekterne kan selvfølgelig synkroniseres med alle dine iCUE-kompatible Corsair-produkter som eks. blæsere, keyboards, RGB lysskinner osv., så du får et fantastisk og gennemført lys-setup.

Corsair iCUE software

KØB NU

Byg det perfekte custom vandkølings setup med Corsair Hydro X Serien. Serien er skabt, så du får friheden til at skabe noget unikt, og derfor kan du sammensætte systemet helt som du selv har lyst.

Du finder alle nødvendige dele her hos Vision Gaming!

Indkøbskurv

Total 0 DKK