Asus ROG Strix Go 2.4 Trådløst Gaming Headset

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 616425
Producent: Asus
Model: Rog Strix Go 2.4
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Begrænset antal tilgængelig på eget lager
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Mand med ROG Strix Go 2.4 headset på hovedet

Spil over alt

ROG Strix Go 2.4 er verdens første 2,4 GHz trådløse headset med USB-C dongle, hvilket muliggør ultrastabile trådløse forbindelser til masser af platforme, så du nemt kan game på farten. Nyd lyd på PC, PlayStation, Xbox eller smarte enheder uden forsinkelse, og tag alle steder hen med en Nintendo Switch. Strix Go 2.4 er let, oplades hurtigt og har lang batteritid, så du kan spille i lang tid ad gangen. Det kan endda prale med AI-drevet støjdæmpende mikrofoner, der giver krystalklar kommunikation overalt.

ROG Strix Go 2.4

Perfekt trådløs lyd, overalt

Bluetooth-forbindelser giver ofte distraherende forsinkelse. Det er ikke et problem for ROG Strix Go 2.4, fordi den har 2.4 GHz RF-teknologi med dobbeltantenner, via en USB-C dongle, til at sikre øjeblikkelig lydtransmission - en kombination, der gør det til det førende headset til mobilspil* eller håndholdt Nintendo Switch-spil. Det er også perfekt til spillekonsoller eller PC-spil med en rækkevidde på helt op til 20 meter.

*Kræver at enheden har USB-C-stik for fuld kompatibilitet.

ROG Strix Go 2.4 i en rygsæk

Lav vægt - Høj komfort

Med en vægt på bare 290 g. er ROG Strix Go 2.4 et usædvanligt let trådløst gaming-headset, der giver uovertruffen komfort, når du spiller lang tid ad gangen. Den lave vægt og det sammenklappelige design er ideelt til on-the-go-gaming, og betyder at du har lyst til at tage Strix Go 2.4 med overalt!

AI-drevet støjdæmpende mikrofon

ROG Strix Go 2.4 er konstrueret med branchens førende, AI-drevne støjdæmpende teknologi, der lader dig kommunikere krystalklart i dine spil. Algoritmen i den kunstige intelligens arbejder ud fra en massiv database, for nøjagtigt at kunne identificere og modvirke lyde fra miljøet omkring dig. Resultatet betyder, at lyde fra tastatur og folk i baggrunden praktisk talt fjernes - så dine holdkammerater kan høre dig klart og tydeligt. Headsettets boom-mikrofon er aftagelig og certificeret af førende kommunikationsplatforme som eks. Discord og TeamSpeak.

ROG Strix Go 2.4 gaming headset
Mand spiller på mobil spillekonsol med ROG Strix Go 2.4

Skjult mikrofon til kommunikation på farten

ROG Strix Go 2.4 har også en skjult, integreret mikrofon, der gør det nemt at kommunikere overalt, uden at du behøver have boom-mikrofonen sat på. Denne diskrete indbyggede mikrofon anvender stadig AI-drevet støjdæmpningsteknologi, så du stadig kan høres klart og tydeligt, selvom du er på farten.

Virkelighedstro lyd

Eksklusive lufttætte kamre, og 40 mm ASUS Essence-drivere, leverer utrolig rig og ren lyd med optimeret dyb bas, så du rigtig kan fordybe dig i dine lydoplevelser.

*Hi-res lyd er kun tilgængelig via 3,5 mm kabelforbindelse.

Hi-Res Audio logo
Mand sidder foran computer med ROG Strix Go 2.4
Kvinde spiller mobilspil med ROG Strix Go 2.4

Hurtig opladning og lang batteritid

Hurtigopladning i bare 15 minutter giver strøm nok til afspilning i op til tre timer. Du kan også lade headsettet helt op, og få helt op til 25 timers batteritid, så du kan spille fra morgen til aften.

*Der kræves USB 3.0- eller USB-C-kabel til hurtigopladning.

Knapper på ørekoppen af ROG Strix Go 2.4

Kontrol lige ved fingerspidserne

Let tilgængelige betjeningsknapper direkte på ørekoppen gør det nemt for dig at justere lydstyrken og forbindelsen, eller øjeblikkeligt slå mikrofonen fra, mens du spiller.Specifikationer:

Headset
Type Over-Ear
Kanaler Stereo
Forbindelsesteknologi Trådløs, USB 2.0, 3,5 mm. jackstik, USB-C
Trådløs teknologi 2,4 GHz radiofrekvens
Batteritid (op til) 25 timer
Driver 40 mm.
Frekvens Trådløst: 20 - 20000 Hz
Kablet: 20 - 40000 Hz
Impedans 32 Ohm
Kompatibel med PC, MAC, PlayStation® 4, PlayStation® 5, Nintendo Switch og smart enheder med understøttede tilslutningsforbindelser
Mikrofon
Type Boom
Frekvens 100 - 8000 Hz
Følsomhed -45 dB
Inkluderet i salgskassen
Indhold i salgskassen 1 x ASUS ROG Strix Go 2.4 Gaming Headset
1 x USB-C oplader kabel (1m.)
1 x Aftagelig mikrofon
1 x 3.5mm kabel (1,2 m.)
1 x USB-C til USB 2.0 (Type-A) adapter
1 x Etui
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK