Asus ROG Eye S Webcam

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 606259
Producent: Asus
Model: ROG Eye S
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

STREAM SOM DE PROFESSIONELLE

Opgrader din streaming med ROG Eye-kameraet. Det fanger detaljer i sprød Full HD-opløsning og med imponerende 60 FPS, der gør bevægelser mere nuanceret og flydende. På trods af fordobling af billedhastigheden ift. almindelige webcams, er ROG Eye kun 17 mm tyndt når det foldes sammen, og det glider derfor let ned i en lomme, når det skal med til LAN. Du kan let tilslutte kameraet til computeren via USB, og det er nemt at indstille den perfekte vinkel, så du både får skarpe billeder og klar lyd via den indbyggede mikrofon.

STREAM FLYDENDE OG SKARPT I FULL HD

Seriøse streamere har brug for den superhurtige billedhastighed, der giver et endnu mere flydende billede. ROG Eye kameraet giver levende og klare billeder i 1080p opløsning og 60 FPS – den dobbelte billedhastighed af, hvad du får med almindelige webcams – så du får hver detalje og nuance med uden lag og grynede billeder.

LYSERE OG MERE KLARE BILLEDER

Face Auto Exposure- og autofokus-teknologi

Face Auto Exposure og autofokus teknologi registrerer automatisk dit ansigt og finindstiller billedet, så dit ansigt er mere klart og skiller sig mere tydeligt ud fra baggrunden. Det er perfekt til streamere, der broadcaster i omgivelser med begrænset lys.

Blåt glas filter

ROG Eye webkameraet er udstyret med blåt glas, der filtrerer infrarødt lys, der ofte er skyld i ukorrekt farvegengivelse. Du får dermed bedre billedkvalitet, og kan sende et flottere billede ud til dit publikum, uden udvaskede farver og farveskift, der kan virke forstyrrende.

 

KLAR MIKROFON OG LYDOPTAGELSE I HØJ KVALITET

I modsætning de fleste andre webcams på markedet, er ROG Eye udstyret med dobbeltmikrofoner og benytter avanceret kunstig intelligens til at filtrere mere end 500 millioner typer uønskede baggrundslyde væk. På den måde undgår du baggrundslyde som eks. blæserstøj, tastatur-klik, spil-lyde og stemmer i baggrunden kommer med på din optagelse, da de reduceres med helt op til 95%.

 

KOMPAKT OG FOLDBART

ROG Eye er tynd og kompakt. Det kan foldes så det kun er 17 mm. tyndt og det kan derfor let tages med i lommen, når du skal på farten. Du kan let sætte det sikkert fast på en bærbar computer uden brug af andet tilbehør, men leveres samtidig også med en aluminiumsramme der kan monteres på standard kamerastativer (1/4”) og tripods, så du kan bruge kameraet til at skyde billeder fra forskellige vinkler.Specifikationer:

Generelt
Forbindelsesteknologi Kablet (USB)
Platform PC, Mac
Videoopløsning 1080p @ 60FPS, 1944p @ 30FPS
Fokus type Autofokus
Indbygget mikrofon Ja
Størrelse 8,1 x 2,88 x 1,66 cm. (B x D x H)
Inkluderet i salgskassen
Indhold i salgskassen 1 x ROG Eye S webcam
1 x Stander
1 x USB-kabel
1 x Quick-start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK