Asus GeForce® RTX 3090 Ti 24GB TUF

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603206
Producent: Asus
Model: TUF-RTX3090TI-024G-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming grafikkort

ASUS GeForce RTX 3090 Ti TUF GAMING

Gør dig klar til at møde kongen af gaming! Med et ASUS GeForce RTX 3090 Ti TUF Gaming får du adgang til den vildeste ydelse, du nogensinde har oplevet fra et grafikkort. Det flytter med andre ord fuldstændig grænserne for, hvad der er muligt at opnå med en gaming PC.

ASUS GeForce RTX 3090 Ti TUF Gaming drives af Ampere – NVIDIAs 2. generations RTX-arkitektur, der skruer op for raytracing, så du kan nyde naturtro reflektioner og udviske grænserne mellem virkelighed og spil. Og med NVIDIA DLSS kan du ved hjælp af avanceret kunstig intelligens opnå endnu højere ydelse, så du får en endnu mere flydende spiloplevelse – endda i helt op til 8K opløsning, som de imponerede 24GB G6X-hukommelse hjælper med at realisere.

For at få det bedste ud af den kraftfulde RTX 3090 TI-teknologi, er ASUS GeForce RTX 3090 Ti TUF Gaming udstyret med et metalskjold, der huser 3 stærke aksiale blæsere med dobbelte kuglelejer. Blæserrotationen er optimeret til mindste detalje, for at minimere den turbulens, der ellers kan opstå og forhindre varmen i at slippe væk. Samtidig stopper alle blæserne automatisk, når grafikkortets temperatur er under XXX grader, så du kan klare alle dine dagligdagsopgaver og lettere gaming uden unødig støj. I kombination med optimerede varmeledere, Auto-Extreme Technology og TUF-komponenter er TUF Gaming RTX 3090 Ti skabt til dig, der kun vil have den absolut bedste gaming oplevelse, der er til rådighed på markedet.

TUF KOMPONENTER

Komponenterne til TUF Gaming grafikkort udvælges på baggrund af deres holdbarhed og ydelse. Der benyttes komponenter af højeste kvalitet, og endda kondensatorer der lever op til samme standarder som militært udstyr.

Komponenterne bliver loddet på grafikkortet ved hjælp af Auto-Extreme Technology, der er en automatisk fremstillingsproces med ekstrem nøjagtighed og minimal belastning på både komponenter og miljøet. Og for at sikre, at alt fungerer som det skal, bliver grafikkort-serierne udsat for et benhårdt valideringsprogram på hele 144 timer og omfattende tests.

Alt dette er gjort, for at for at give dig et grafikkort, der både holder bedst muligt, men som også er i stand til at levere den maksimale ydelse, selv under vanskelige forhold!

DLSS - Maksimal FPS. Maksimal kvalitet.

NVIDIA DLSS sikrer, ved hjælp af banebrydende kunstig intelligens, op til halvanden gang* højere FPS i dine spil. Samtidig bliver billedkvaliteten holdt på et ekstremt højt niveau med hjælp af de dedikerede Tensor-kerner, der er en del af GeForce RTX grafikkortene. Denne utrolige teknologi giver dig mulighed for at skrue endnu højere op for opløsningen og de grafiske indstillinger, mens din performance holdes i top. Det er en ren og skær AI-revolution!

*Ydeevne baseret på kvalitetstilstand, gennemsnitlig FPS på tværs af fem spil. Optagelse lavet på RTX 2060 ved maksimale indstillinger på 3840 x 2160.

8K HDR-GAMING

Opret forbindelse, spil, optag og se i fantastisk HDR med opløsninger på op til 8K med ASUS GeForce RTX 3090 Ti TUF Gaming. Takket være HDMI 2.1 er det muligt at få en opløsning på 8K via et enkelt kabel. Optag i op til 8K HDR med GeForce Experience ShadowPlay-funktionen, og afspil optagelser i glidende billedkvalitet med AV1-dekoderen.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencemæssige fordel. Den korteste ventetid. Den hurtigste svartid. Drevet af GPU'er i GeForce RTX 30-serien og NVIDIA® G-SYNC®-gamingskærme. Ram dine mål hurtigere, reager hurtigere og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

Udfold din kreativitet

Tag dine kreative projekter til det næste niveau med GPU'er i GeForce RTX 30-serien, og få fantastiske resultater på rekordtid. Med NVIDIA Studio-platformen, der giverdedikerede driver og eksklusive værktøjer, får du optimal performance i de bedste kreative apps, så du får friheden til at realisere dine mest ambitiøse projekter.

Det betyder, at uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller livestreamer med den bedste kodnings- og billedkvalitet, giver GeForce RTX grafikkort dig den ydeevne, du skal bruge for at udføre dit arbejde bedst muligt.

STREAM SOM EN PROFESSIONEL

Stjæl rampelyset med utrolig grafik og flydende livestreaming uden hakken. Næste generations hardwarekodning og -afkodning kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke med fantastiske detaljer. Og det helt nye NVIDIA-program til udsendelser tager dine livestreams til det næste niveau med effektive AI-funktioner til forbedring af lyd- og videokvalitet og med effekter som virtuel baggrund, webkamera med auto frame og fjernelse af mikrofonstøj. Grafikkort i GeForce RTX 30-serien leverer den ydeevne og billedkvalitet, du skal bruge for at give dit publikum den bedste oplevelse – hver gang.

Raytracing

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Med raytracing kan lysets fysiske adfærd simuleres i realtid med en ekstrem nøjagtighed, så du får fantastiske genspejlinger og miljøer, der giver dig en grafisk oplevelse i understøttede spil som aldrig før.

Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 Ti
Boost clock 1950 MHz
CUDA kerner 10752
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 1x 16 pin
Hukommelse
Mængde 24GB
Teknologi GDDR6X
Hukommelses clock 21 Gbps
Busbredde 384-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 2 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 6,28 cm.
Dybde 32,59 cm.
Højde 14,02 cm.
Slot 3.2
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x ASUS TUF Gaming RTX 3090 Ti 24GB
1 x 16pin til 8pin adapter kabel
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK