Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus GeForce® RTX 3080 12GB ROG Strix

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603201
Producent: Asus
Model: ROG-STRIX-RTX3080-O12G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS GeForce RTX 3080 ROG Strix 12GB

Fra top til bund er ASUS GeForce RTX 3080 ROG Strix gennemgået og forbedret for at imødekomme de imponerende Ampere-chips fra NVIDIA, og for forsat at kunne levere sublim spilydelse. Denne udgave af GeForce RTX 3080 er endda udstyret med hele 12GB DDR6X hukommelse, sammenlignet med de normale 10GB, en endnu højere bus-bredde og endnu flere CUDA-kerner end den oprindelige udgave, for at give dig endnu vildere gamingoplevelser!

ASUS GeForce RTX 3080 ROG Strix er designet med endnu mere metal, der omgiver en gruppe højtydende aksiale blæsere, der bl.a. har fået flere finner, større overfladeareal og optimeret blæserroation, så du får maksimal performance og minimal blæserstøj. Derudover er ASUS GeForce RTX 3080 ROG Strix udstyret med et ekstra stort kølelegme, der sikrer lavest mulige temperaturer, selv når du presser grafikkortet til sit yderste.

Hvis du har ventet på den bedste performance og den højeste kvalitet, så har du nu fundet hvad du søger!

STRIX KØLING

ROG Strix-serien har altid været kendt for sin sublime køling og fantastiske ydelse. For at levere den optimale oplevelse med den kraftfulde og krævende Ampere-arkitektur fra NVIDIA, er RTX 3080 ROG Strix udstyret med et nyt blæserdesign.

Hver af de 3 kraftfulde blæsere er designet på ny, for at give et større overfladeareal og et design, der sikrer et højere statisk tryk, så den varme luft fra grafikkortet hurtigere og mere effektivt kan ledes til grafikkortets store kølelegme.

Og selve kølelegmet er naturligvis også opdateret. Det 2. 9-slot store grafikkort er nu udstyret med et endnu større kølelegme med masser af små finner, der køler den opvarmede luft. Denne hurtige og effektive køling betyder dels, at du oplever endnu højere ydelse fra grafikkortet, men den effektive afkøling gør det også muligt at stoppe alle blæsere, når grafikkortets temperatur er under 50 grader, så du kan nyde alle dine dagligdagsopgaver og lettere gaming uden unødig blæserstøj.

PREMIUM KOMPONENTER

Transistorer, kondensatorer og alle de øvrige komponenter til ROG Strix grafikkortet er udvalgt fra allerhøjeste hylde, for at kunne levere hundredvis af watt på få millisekunder. Med en helt særlig og eksklusiv legering, kendt som Super Alloy Power II, er hver enkelt del ekstra modstandsdygtig overfor varme, så grafikkortet kan få en endnu mere pålidelig tilførsel af strøm og dermed også kan levere imponerende højere clockfrekvenser.

Komponenterne bliver loddet på grafikkortet ved hjælp af Auto-Extreme Technology, der er en automatisk fremstillingsproces med ekstrem nøjagtighed, og som samtidig mindster belastningen på både komponenterne og miljøet, da det mindsker behovet for brug af skrappe rengøringsmidler.

DLSS - Maksimal FPS. Maksimal kvalitet.

NVIDIA DLSS sikrer, ved hjælp af banebrydende kunstig intelligens, op til halvanden gang* højere FPS i dine spil. Samtidig bliver billedkvaliteten holdt på et ekstremt højt niveau med hjælp af de dedikerede Tensor-kerner, der er en del af GeForce RTX grafikkortene. Denne utrolige teknologi giver dig mulighed for at skrue endnu højere op for opløsningen og de grafiske indstillinger, mens din performance holdes i top. Det er en ren og skær AI-revolution!

*Ydeevne baseret på kvalitetstilstand, gennemsnitlig FPS på tværs af fem spil. Optagelse lavet på RTX 2060 ved maksimale indstillinger på 3840 x 2160.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencemæssige fordel. Den korteste ventetid. Den hurtigste svartid. Drevet af GPU'er i GeForce RTX 30-serien og NVIDIA® G-SYNC®-gamingskærme. Ram dine mål hurtigere, reager hurtigere og sigt mere præcist takket være en revolutionerende pakke af teknologier, der måler og optimerer systemreaktionstiden for konkurrenceprægede spil.

Udfold din kreativitet

Tag dine kreative projekter til det næste niveau med GPU'er i GeForce RTX 30-serien, og få fantastiske resultater på rekordtid. Med NVIDIA Studio-platformen, der giverdedikerede driver og eksklusive værktøjer, får du optimal performance i de bedste kreative apps, så du får friheden til at realisere dine mest ambitiøse projekter.

Det betyder, at uanset om du gengiver komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller livestreamer med den bedste kodnings- og billedkvalitet, giver GeForce RTX grafikkort dig den ydeevne, du skal bruge for at udføre dit arbejde bedst muligt.

STREAM SOM EN PROFESSIONEL

Stjæl rampelyset med utrolig grafik og flydende livestreaming uden hakken. Næste generations hardwarekodning og -afkodning kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke med fantastiske detaljer. Og det helt nye NVIDIA-program til udsendelser tager dine livestreams til det næste niveau med effektive AI-funktioner til forbedring af lyd- og videokvalitet og med effekter som virtuel baggrund, webkamera med auto frame og fjernelse af mikrofonstøj. Grafikkort i GeForce RTX 30-serien leverer den ydeevne og billedkvalitet, du skal bruge for at give dit publikum den bedste oplevelse – hver gang.

Raytracing

Raytracing er den hellige gral inden for gaming-grafik. Med raytracing kan lysets fysiske adfærd simuleres i realtid med en ekstrem nøjagtighed, så du får fantastiske genspejlinger og miljøer, der giver dig en grafisk oplevelse i understøttede spil som aldrig før.

Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080
Boost clock 1890 MHz
CUDA kerner 8960
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 3x 8 pin
Hukommelse
Mængde 12GB
Teknologi GDDR6X
Hukommelses clock 19 Gbps
Busbredde 384-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 2 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 5,77 cm.
Dybde 31,85 cm.
Højde 14,01 cm.
Slot 2.9
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x ASUS ROG Strix RTX 3080 12GB (LHR)
1 x ROG Velcro Hook & Loop
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK