Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus GeForce® RTX 3050 8GB Phoenix

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603123
Producent: Asus
Model: PH-RTX3050-8G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Asus Geforce RTX 3050 Phoenix grafikkort

Asus Geforce RTX 3050 8GB Phoenix

Asus Phoenix GeForce RTX 3050 er muligvis lille og robust af udseende, men det er samtidig smækfyldt med kræfter. En stor blæser, med dobbelte kuglelejer og ASUS særlige Axial-tech blæserdesign, sikrer effektiv køling, selv når du presser din computer til det yderste. For at sikre den bedst mulige kvalitet er hvert grafikkort produceret ved hjælp af Asus’ fuldautomatiske Auto-Extreme Technologi-fremstillingsproces, og kortet har samtidig gennemgået en 144-timers gaming-stresstest. Med Asus Phoenix GeForce RTX 3050 får du altså et langtidsholdbart grafikkort, der kan give dig masser af fede gamingoplevelser!

Dobbelte kuglelejer

Hver typer af lejer har sine fordele og ulemper. De dobbelte kuglelejer i Asus Phoenix GeForce RTX 3050 har en særdeles lang holdbarhed, og dermed er levetiden op til dobbelt så lang sammenlignet med eks. bøsningslejer.

Dobbelte kuglelejer på grafikkortblæser
Bagplade på Asus GeForce RTX 3050 Phoenix grafikkort

Beskyttende bagplade

Printpladen på Asus Phoenix GeForce RTX 3050 er forstærket af en bagplade af aluminium. Denne bagplade afstiver grafikkortets konstruktion og forhindrer vrid, samtidig med at det beskytter komponenterne og printet på grafikkortet mod skader, så du kan have glæde af dit grafikkort i endnu længere tid.

GPU Tweak II software

Få det bedste ud af din hardware med ASUS GPU Tweak II software. GPU Tweak II gør det nemt af finjustere essentielle indstillinger for dit grafikkort, og lader dig samtidig overvåge ydelsen i realtid.

GPU Tweak II software

Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.

NVIDIA Ampere arkitektur

Geforce RTX 30-serien

GeForce RTX™ 3050 er bygget med den kraftfulde grafikydeevne fra NVIDIA Ampere-arkitekturen. Med dedikerede 2. generations RT-kerner og 3. generations Tensor-kerner, nye multiprocessorer til streaming og hurtig G6-hukommelse kan det håndtere de nyeste spil og vise fantastisk spilgrafik.

Illustration af spiltitler der understøtter RTX

RTX. It's on.

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform inden for raytracing- og AI-teknologi, der revolutionerer den måde, vi spiller og skaber på. Over 150 af de mest populære spil og programmer bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner som NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX sætter nye standarder.

Sammenligning af frames per second med og uden DLSS aktiveret

NVIDIA DLSS

Giv ydeevnen et boost med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserede Tensor-kerner på GeForce RTX GPU'er giver dine spil et hastighedsboost med kompromisløs billedkvalitet. Dette giver dig muligheden for at skrue op for indstillingerne og opløsningen, så du får en endnu bedre visuel oplevelse.


Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050
Boost clock - MHz
CUDA kerner 2560
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 1x 8 pin
Hukommelse
Mængde 8GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 14 Gbps
Busbredde 128-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 1 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 5,1 cm.
Dybde 17,7 cm.
Højde 12,8 cm.
Slot 2.55
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Asus GeForce® RTX 3050 8GB Phoenix
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK