Elgato Stream Deck

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 606253
Producent: Corsair
Model: Elgato Stream Deck
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

TAG KONTROLLEN

Nu er det slut med, at opsætte og huske genvejstaster på tastaturet, for at lave komplicerede handlinger. Med en Elgato Stream Deck, har du 15 programmerbare LCD-taster lige ved hånden, hvor du via intuitiv software let kan opsætte genveje til at skifte scener, starte medier, justere lyd og meget mere.

GØR DET NEMT

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer og meget mere - Stream Deck integrerer dine programmer og registrerer automatisk dine scener, medier og lydkilder, så du kan styre dem med et hurtigt tryk på en tast.


VÆR FORBEREDT

Automatiske beskeder gør livet lettere. Men mellem automatisk at takke donorer og byde nye subscribers velkommen, er der masser af plads til kreativ frihed. Brug eks. din Stream Deck til at vise GIFs på din stream, afspil lydklip, vis særlige introduktioner eller opsæt grafik, som du ofte gerne vil have vist på din stream. Med en Stream Deck er mulighederne stort set uendelige!


GØR DEN TIL DIN EGEN

Det er let at opsætte Stream Deck, så den passer til netop dit behov. I softwaren skal du blot trække og slippe de ønskede handlinger over dine udvalgte knapper, og udseendet kan du let personliggøre, med brugerdefinerede ikoner. Har du brug for endnu flere handlinger? Så opret nemt og hurtigt mapper, så du kan gemme endnu flere genveje. Eller hvad med at gemme dine konfigurationer som profiler, du let kan skifte imellem afhængig af, hvilke apps og spil du bruger?


LAD SHOWET BEGYNDE

Det er slut med at skifte mellem utallige vinduer, for at udføre en specifik handling. I stedet kan du stole på, at de automatiske plugins skaber ekstra værdi for dine seere – og gør det let for dig! Udnyt tiden og skab nemt banebrydende indhold, der ser professionelt og inspirerende ud for dine seere. Det er DIG der har kontrollen!


Indkøbskurv

Total 0 DKK