Asus ROG Claymore RGB Mekanisk Keyboard

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 613118
Producent: ASUS
Model: ROG Claymore RGB Keyboard
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Verdens første mekaniske RGB gaming tastatur med et aftageligt numerisk tastatur.
ROG Claymore er verdens første mekaniske RGB-spiltastatur med aftageligt numerisk tastatur, som dermed giver fleksibel placering, når du spiller. Det har Cherry MX RGB-kontakter, der giver dig præcise og responsive tastetryk, og individuelt programmerbare og baggrundsbelyste taster med Aura sync RGB LED-teknologi, der giver uovertrufne tilpasningsmuligheder. Dette tastatur med 100% anti-ghosting har N-Key rollover-teknologi, makro-optagelse under spillet og dedikerede genvejstaster til kontrol af eksklusiv køling og overclocking af understøttede ASUS-motherboards. ROG Claymore gør dig til vinder på den digitale slagmark.

Spil På Din Egen Måde
ROG Claymores aftagelige tastatur* kan under spillet fungere som et ekstra tastatur til makroer. Med denne enestående funktion kan du betjene din mus med den ene hånd, mens du har makroer klar med den anden hånd.

*Aftageligt tastatur kan ikke bruges for sig selv. Det skal være forbundet til en af siderne på hovedtastaturet.ASUS Aura – Lad Der Blive Lys
Fyr op under Aura og nyd et tryllebindende lysshow på ROG Claymores baggrundsbelyste taster, der kan tilpasses individuelt, og bliv kreativ med dets udvalg af over 16 millioner farver. Du vil også kunne synkronisere dine tilpassede lyseffekter med det konstant voksende udvalg af udstyr, der er forberedt til Aura.


Ethvert Tastetryk Tæller
ROG Claymore har Cherry MX RGB-kontakter, 100 % anti-ghosting med N-Key rollover-teknologi (NKRO), fuldt programmerbare taster og makro-optagelse under spillet for at sikre, at du altid er ét skridt foran konkurrenterne.
De tysk-fabrikerede Cherry MX RGB-kontakter (rød) giver dig responsive tastetryk, der tydeligt kan mærkes, og uovertruffen holdbarhed på 50 millioner tastetryk.

Gentagelseshastigheden
Gentagelseshastigheden er hastigheden, som et bogstav gentager sig selv med, når du holder tasten nedtrykket. Du kan justere gentagelseshastigheden, så den passer til den forhåndenværende situation — hold den på standardhastigheden, når du skriver, eller forøg den ved hurtigtskydende action.Ubegrænset Individuel Tilpasning
Du kan under spillet gemme op til seks brugerprofiler (5 tilpassede + 1 standardprofil) i ROG Claymores indbyggede flash-hukommelse. Med det intuitive ROG Armoury kan du tilpasse indstillinger for taster, lyssætning og makroer. Du kan tilmed opsamle statistiske data, såsom hvor mange tastetryk der blev foretaget i løbet af et spil.


Specifikationer

Forbindelsesteknologi: Kabel - USB
Kabellængde: 1,8 m.
Layout: Nordisk
Tastaturteknologi: Mekanisk - Cherry MX RGB - Red switches
Baggrundbelysning: RGB
Mål: 36 cm. (b) 14,5 (d) 4,5 cm. (h)

Indkøbskurv

Total 0 DKK