Asus GeForce® RTX 2060 6GB TUF

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603121
Producent: ASUS
Model: TUF-RTX2060-O6G-GAMING
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 2060

ASUS TUF Gaming GeForce® RTX 2060 6GB GDDR6 med masser af power til dine spil og et hårdfør design!

  • NVIDIA Turing™: ASUS GeForce® RTX grafikkortet drives af Turing GPU-arkitekturen og den helt nye RTX-platform. Dette giver dig op til 6X ydeevnen i forhold til den forrige generation af grafikkort og kraften til realtids ray-tracing og AI i spil.
  • DirectX 12: Giver mulighed for nye visuelle effekter og renderings-teknikker, der gør spil mere livagtige.
  • 4K: Få den ultimative 4K-spiloplevelse med GeForce RTX og nyd de største spil i fantastiske detaljer.
  • IP5X støvafvisende: Beskytter mod støv og øger grafikkortets levetid.
  • Grundige tests: 144-timers valideringsprogram sender kort gennem en række tests for at sikre pålidelighed og stabilitet.
Asus TUF Gaming GeForce RTX 2060 grafikkort

Sublim køling

De 2 kraftfulde blæsere giver effektiv køling af dit grafikkort. Blæserne er monteret med dobbelte kuglelejrer, der giver endnu længere holdbarhed, så du får fuld valuta for din investering. Blæserne på TUF Gaming GeForce RTX 2060 er samtidig IP5X støvafvisende, så der ikke samler sig samme mængde af støv som der normalvis ville gøre. Dette har betydning for både holdbarhed af dit grafikkort, men også ydelse, da støv kan forhindre ordentlig luftcirkulation og dermed højere temperaturer.

Imponerende kvalitet

TUF-serien udmærker sig i særlig grad ved at være hårdfør. Der er gjort ekstra ud af beskyttende elementer, som eksempelvis den ekstra stærke PCB-bagplade, ligesom grafikkortene gennemgår en omfattende test. Ja, omfattende er måske ligefrem en underdrivelse. En 144-timers performance og stresstest skal bestås, og kortene testes i nogle af de mest populære spil som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Ray Tracing

RTX-serien tilbyder for første gang mulighed for ray tracing i realtid. Dette giver spil-udviklerne helt banebrydende muligheder for, at spejle grafik og lys på overflader og i skygger, hvilket vil udviske forskellen mellem virkelighed og spil som aldrig før!

144-timers validerings program

For at sikre, at ASUS TUF Gaming GeForce® RTX 2060 lever op til alle krav, har det gennemført omfattende tests. Nogle af de mest populære spiltitler, som eks. Fortnite, League of Legends, Overwatch og PlayerUnknown’s Battlegrounds er blevet brugt til at teste grafikkortets stabilitet og performance, ligesom kortet har gennemgået en vanvittig 144-timers stabilitetstest og en lang række 3DMark benchmarks. Dette er din garanti for, at kortet fantastisk, selv når det bliver presset til det yderste!

Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.Tweak dit kort med GPU Tweak II

Overvåg dit system og fin tun performance og køling efter dine behov med GPU Tweak II og få mest muligt ud af dit grafikkort.
Asus TUF Gaming GeForce RTX 2060 grafikkort med GPU Tweak II software

Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce RTX 2060
Kerne clock 1365
Boost clock 1710
CUDA kerner 1920
API-understøttelse OpenGL®4.6
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 3.0
Anbefalet strømforsyning 500W
Strømstik forbindelser 1x 8 pin
Hukommelse
Mængde 6GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 14000 MHz
Busbredde 192-bit
Forbindelser
DisplayPort 1 stk. (DisplayPort 1.4)
HDMI 2 stk. (HDMI 2.0b)
DVI 1 stk. (DVI-D)
Mål og vægt
Bredde 4,92 cm.
Dybde 20,4 cm.
Højde 12,5 cm.
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x ASUS TUF Gaming GeForce® RTX 2060 6GB
1 x Quick start guide


NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce® RTX and NVIDIA® CUDA® are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

Indkøbskurv

Total 0 DKK