Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus GeForce® GTX 1650 4GB Dual

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603021
Producent: ASUS
Model: DUAL-GTX-1650-04G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Begrænset antal tilgængelig på eget lager
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Dual grafikkort handler om maksimal effektivitet til en skarp pris. Opskriften er enkel; fjern funktioner, der ikke påvirker ydeevnen og montér to kraftige støvbestandige blæsere med PCB komponenter. Resultatet er et langtidsholdbart grafikkort med fremragende ydeevne, hvilket gør ASUS Dual GeForce® GTX 1650 til et solidt valg, hvis du ønsker den nyeste generation af grafiske ydeevne til den bedste pris.

IP5X støvafvisende

Støv er fjende nummer ét for blæsere. Det er nemt at rengøre bladene, men det er ikke nogen nem opgave, at skulle skille blæseren helt ad for at fjerne støv, der har fundet vej ind. Dette slipper du heldigvis for – For takket være IP5X-certificeringen, bliver støvpartikler nemlig holdt ude af selve blæseren! Dermed slipper du for besværlig rengøring, og dit grafikkort lever længere.

Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.

GPU Tweak II

ASUS GPU Tweak II-programmet lade dig tage grafikkortindstilling til næste niveau. Det giver dig mulighed for at finjustere essentielle indstillinger, herunder GPU-frekvens, hukommelsesfrekvens og spændingsindstillinger, med mulighed for at overvåge alt i realtid gennem et brugerdefineret skærmbillede. Avanceret ventilatorstyring er også inkluderet sammen med mange andre funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit grafikkort.

144-timers stabilitetstest

Hvert grafikkort skal opfylde strenge krav til ydeevne og pålidelighed, inden det sendes. Præstationer og stresstest bliver kørt med de nyeste og mest populære titler som eks. Fortnite, Legends League, Overwatch og PlayerUnknown's Battlegrounds. Godkendelsen omfatter også en 144-timers stabilitetstest, og en serie 3DMark benchmarking køres for at sikre, at kortet fungerer som det skal, selv når det bliver presset til det yderste.


Specifikationer:

Grafikkort:
Producent: ASUS
Hukommelse: 4GB
Hukommelse teknologi: GDDR5
Hukommelse busbredde: 128-bit
Bus type: PCI Express 3.0
Grafik engine: NVIDIA GeForce GTX 1650
Kerne clock -OC tilstand: 1485 MHz
Boost clock -OC tilstand: 1695 MHz
Kerne clock -Gaming-tilstand (standard): 1485 MHz
Boost clock -Gaming-tilstand (standard): 1665 MHz
CUDA kerner: 896
API-understøttelse: OpenGL 4.5
Maksimum opløsning: 7680 x 4320
Dimensioner: 20,4 x 11,5 x 3,7 cm. (H x D x B)

Interfacer
  • 1 x DVI-D
  • 1 x DisplayPort 1.4
  • 1 x HDMI 2.0b


Inkluderet i salgskassen:
  • Asus GeForce GTX 1650 4GB Dual grafikkort


Max. 2 stk. per kunde.


Indkøbskurv

Total 0 DKK