25'' Asus VG258QR - FullHD - 1ms - 165Hz Gaming - G-sync comp.

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 615423
Producent: Asus
Model: VG258QR
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

ASUS VG258QR Gaming skærm

ASUS VG258QR er designet til intense, hurtige spil. Det er en 25" Full HD-skærm med kun 1ms responstid - Noget af det absolut laveste på markedet! Samtidig krydrer ASUS skærmen med en opdateringshastighed på hele 165Hz, der giver dig en super flydende spiloplevelse.

Takket være Gamer-centrerede funktioner som ASUS GamePlus bliver din spiloplevelse forbedret, mens GameVisual tilbyder forskellige forudindstillede visningsmetoder til at optimere billedet til forskellige typer spil.

Skærmen tilsluttes nemt til din gaming computer via enten DVI-D, DisplayPort eller HDMI, og du undgår rod med kablerne takket være en smart cable management løsning indbygget direkte i standeren.


Fart, fart og mere fart

ASUS VG258QR er den absolut hurtigste i sin klasse, og har kun 1ms responstid for at eliminere slørede billeder. Dette giver dig mulighed for at reagere øjeblikkeligt på det, du ser på skærmen, især i hurtige spil - så du kan tage hjørner som en professionel racerkører eller ramme det perfekte headshot.

Med en uovertruffen opdateringshastighed på hele 165Hz udgør hurtige billeder ikke noget problem for VG258QR. Der er ikke noget frustrerende lag, og du får dermed en fordel first-person-shooters, racers, real-time strategi og sportstitler.

Input-lag på en LCD-skærm er typisk meget lavere end et tv, og ASUS VG258QR har ovenikøbet GameFast Input Technology til yderligere at minimere input-lag. Denne teknologi giver meget hurtigere gengivelse af dine inputs fra mus og tastatur, så du kan reagere hurtigt og præcist, når det er nødvendigt.


Certificeret Nvidia G-Sync kompatibel

ASUS VG258QR er certificeret som G-SYNC Compatible, hvilket giver en gnidningsfri spiloplevelse uden hakkende billeder, ved at aktivere VRR som standard på grafikkort i NVIDIA GeForce GTX 10-serien og NVIDIA GeForce RTX 20-serien.

Gameren i centrum

Med ASUS VG258QR får du ASUS-eksklusive GamePlus genveje, til at give dig forbedringer i spillet, der hjælper dig med at få mere ud af dit spil.
Denne funktion er udviklet i samarbejde med pro-gamere, så de kan øve og forbedre deres spillefærdigheder. Du kan eks. få vist FPS-tæller, et sigtekorn eller en timer direkte på skærmen, der kan hjælpe dig i rigtig mange situationer.

ASUS GameVisual Technology har syv forudindstillede visningsmetoder til optimering af billeder for forskellige typer indhold. Denne unikke funktion kan nemt nås via en genvejstast eller OSD-indstillingsmenuen, så dit skærmbillede altid ser perfekt ud.


ASUS VG258QR Gaming skærm med mange indstillingsmuligheder

Passer på dig

Skal man sidde foran en skærm i mange timer, er det vigtigt, at der også er tænkt på de små detaljer. Flimmerfri teknologi reducerer flimmer for at give dig en behagelig spiloplevelse. Dette minimerer forekomster af trætte øjne og andre potentielt skadelige øjenproblemer, når du sidder foran skærmen i mange timer ad gangen.

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknologi reducerer mængden af blåt lys. Du kan få adgang til og vælge fire forskellige filterindstillinger på skærmen nemt via OSD-menuen eller DisplayWidget-brugergrænsefladen for at finde den bedste indstilling for dig.
VG258QR gaming skærmen har gennemgået strenge tests og er certificeret af TÜV Rheinland - en global udbyder af tekniske, sikkerheds- og certificeringstjenester.

ASUS VG258QR er, med det ergonomisk designede stativ, velegnet til lange spil-sessioner, da stativet giver dig mulighed for at justere stillingen, drejningen, og skærmens højde, så du altid kan finde din ideelle synsposition, uanset om du skifter stilling i stolen. På denne måde undgår du problemer med nakke og ryg, og du kan fortsætte med at spille i timevis!Specifikationer:

Skærm
Skærmstørrelse: 24.5" 16:9
Opløsning: FullHD 1920 x 1080 ved 165 Hz
G-Sync: Ja, G-Sync kompatibel
Opdateringshastighed: 1 ms
Kontrastforhold: 1000:1
Dynamisk kontrastforhold: 100000000:1
Lysstyrke: 400 cd/m2
Farve support: 16,7 millioner farver

Forbindelser:
VGA porte: Nej
DVI-D porte: 1 stk. Dual-link DVI-D
HDMI porte: 1 stk. HDMI 1.4
USB porte: Nej
DisplayPort: 1 stk. DisplayPort 1.2
Audioudgang for PC: 3,5 mm. Mini-jack
Indbyggede højttalere: 2 x 2 Watt
VESA montering: 100x100mm.

Strøm:
Spænding: 100-240V, 50/60Hz
Strømforbrug (standby): 0.5 Watt
Strømforbrug (Maks.): 40 Watt
Energy-Star kvalificeret: Nej

Størrelse:
Bredde: 562,5 mm.
Højde: 356,6 ~486,6 mm.
Dybde: 51.1 mm.
Dybde med fod: 211,4 mm.

Inkluderet i salgskassen:
  • DisplayPort kabel
  • Strømkabel
  • Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK