• vision computere

  Vision Computere

  Vision serien er for dem der ønsker mest ydelse for pengene. Her er ikke brugt ekstra penge på muligheden for Overclocking. Denne serie er den rigtige for de fleste almindelige brugere. Her findes alt lige fra kontormaskiner til kraftige gamermaskiner.

 • vision plus computere

  Vision Plus Computere

  Vision Plus serien giver mulighed for selv at lege med overclocking og giver desuden flere udvidelsesporte i kraft af bundkort med Z87 chipsæt. Serien henvender sig til den mere erfarne bruger, der ønsker mulighed for finjustere sit system selv, eller har et ekstra stort behov for udvidelseskort.

 • vision oc computere

  Vision OC Computere

  Vision OC serien er fabriks-overclockede systemer med vandkøling. Serien er til den yderst kræsne bruger der gerne vil være et skridt foran resten af omgangskredsen, og gerne betaler lidt mere for et system hvor der virkelig er kælet for alle detaljer og muligheder.

 • X-One Computere

  X-One serien er maskiner vi har bygget på forhånd, og som er klar til afhentning eller afsendelse. Maskinerne har en låst konfiguration, og der kan derfor kun tilvælges eksternt tilbehør.

 • Vision Workstation Computere

  Workstations er vores professionelle arbejdsstationer som henvender sig til erhvervskunder med et ekstra stort behov for processorkraft, RAM og datasikkerhed.