Statusmeddelelse

Corona-virus - Sådan påvirker det din ordre

Hos MM Vision og Vision Gamig er vores førsteprioritet at holde både vores medarbejdere og kunder fri for smitte med Coronavirus. Derfor holder vi naturligvis konstant øje med udmeldingerne fra myndighederne, og laver løbende tiltag for at begrænse smittespredning.

Produktion: Normal
Telefon og e-mail (Salg/Support): Normal
Webshop: Normal
Fysisk butik: Midlertidigt lukket per. 28. december
Personlig indlevering af reparationer: Midlertidigt lukket per. 28. december

Produktion

Vores produktion af computere fortsætter som normalt. Du kan se den forventede produktionstid under hver af vores computere.
Internt har vi taget en række forholdsregler, der er med til at sikre højest muligt hygiejneniveau. Dette indebærer bl.a. ekstra tilgængelighed af håndsprit for hver enkelt medarbejder samt fysisk omrokering, således medarbejdere har større afstand til hinanden.

Telefon og e-mail

Vores telefoner er åben som normalt, og vi kan derfor træffes på tlf. 70 22 17 44 alle hverdage i tidsrummet 10-17.
Har du spørgsmål ifm. Køb af ny computer, eller har du brug for support eller hjælp til din nuværende, kan du fortsat komme i kontakt med os som altid. Vi sidder også klar til at hjælpe pr. e-mail.
Spørgsmål ifm. Køb af nyt: [email protected]
Support og reklamation: [email protected]

Webshop - Normal levering

Leveringstiden er uændret og du kan bestille varer som normalt på vores hjemmeside.

Vores fysiske butik

Bemærk: Grundet corona-restriktioner er vores fysiske butik midlertigt lukket fra og med mandag den 28. december 2020. Vi vil i stedet bruge alle kræfter på at være tilgængelige på telefon, e-mail og chat, så du fortsat kan få råd og vejledning.

Personlig indlevering af reparationer

Bemærk: Grundet corona-restriktioner er fysisk indlevering og afhentning af reparationssager ikke mulig fra og med mandag den 28. december 2020. Vores telefon- og e-mail support er fortsat åbent, og vi modtager ligeledes forsendelser. Oplever du fejl på et produkt, eller har du brug support, anbefaler vi derfor, at du kontakter vores support-afdeling via tlf. 70 22 17 44 eller [email protected], så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig.


Har du spørgsmål til noget af ovenstående, så kontakt os endelig. Vi kan træffes alle hverdage fra kl. 10 – 17 på tlf. 70 22 17 44 eller [email protected]. Du kan også finde vores åbningstider her: Åbningstider

Indkøbskurv

Total 0 DKK