Julegaveidéer til gameren

Find den perfekte julegave til gameren

GAVEIDÉER TIL GAMEREN
Mangler du den perfekte adventsgave eller julegave til gameren, så kan vi hjælpe dig! Vi har et spændende udvalg af både gaming computere og alt det fede gaming udstyr, så der er noget for alle gamere uanset skills og smag. Det er dermed nemt for dig at klare alle dine gaming-relaterede julegaveindkøb her hos Vision Gaming!

HVORDAN VÆLGER MAN DEN RIGTIGE JULEGAVE?
Hvis man ikke selv er gamer, kan det være lidt svært at vælge den rigtige gaming skærm, det helt rette gaming tastatur eller musen med de rigtige funktioner. Og hvad får man egentlig for pengene?
Vi har forsøgt at gøre det så nemt og overskueligt som muligt. Derfor har vi nedenfor listet en lang række af de allermest populære produkter inden for hver kategori, samt skrevet en kort beskrivelse af, hvad man typisk bør overveje eller tage hensyn til. Hvis du har yderligere spørgsmål, sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig, så du får valgt den helt rigtige julegave.

GAMING COMPUTERE

Vi har gaming computere til alle spil og i alle prisklasser. De mest populære computere er dem der er særlig velegnet til typiske eSports spil som CS:GO, Overwatch og League of Legends - Og selvfølgelig computere til Fortnite. Nedenfor finder du nogle af vores mest populære computere, der alle sammen giver en lækker gaming oplevelse. Er du i tvivl om, hvilken computer du skal vælge? Så giv os endelig et kald på tlf. 70 22 17 44 – Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10-17. Du kan også sende os en mail på salg@mm-vision.dk.

GAMING HEADSETS

En stor del af oplevelsen ved gaming er lyden. Det er fantastisk at tage et headset på, og mærke adrenalinniveauet stige, når man kan høre, at fjenden står klare lige rundt om hjørnet!

Et godt stereo gaming headset giver et fantastisk udgangspunkt for mange timers underholdning. Er man endnu mere seriøs med sin gaming - eller vil man bare have det bedste af det bedste - så kan man i stedet kigge på et gaming headset med 7.1 surround sound. Dette giver langt den mest realistiske gengivelse af lyden, og du kan meget lettere høre, om fjenderne er oppe eller nede, til højre eller venstre.

GAMING MUS

I kampens hede er musen et af dine vigtigste våben. Hvilken mus man får størst glæde af, afhænge af hvilke spil man oftest spiller. Spiller man hurtige first-person-shooters, kan man drage fordel af en mus med ekstra høj følsomhed (DPI), mens man i spil som eks. World of Warcraft kan udnytte ekstra-knapper på musen, så man for eksempel kan kaste en spell lynhurtigt via en genvejsknap på musen. Den rigtige mus kan med andre ord være forskellen på liv og død i et spil.

GAMING KEYBOARDS

Et godt keyboard holder dig inde i kampen, når tingene skal gå stærkt. Nogle gamere vil foretrække et mekanisk keyboard, der mere præcist registrerer tastetryk og ofte giver en karakteristisk ”klik”-lyd, når tasten aktiveres. Andre derimod, vil foretrække et ”almindeligt” tastatur, der er mere støjsvagt og noget billigere end et mekanisk tastatur. Uanset hvilken type man er til, vil mange gaming keyboards i dag have mulighed for at vise et utal af farver, der giver helt nye muligheder for at personliggøre sit gaming setup.

GAMING SKÆRME

Du kan have nok så god en gaming computer, men hvis din computerskærm ikke kan følge med, får du ikke den fulde glæde af din computer. De fleste spiller i dag i FullHD opløsning, hvilket giver et flot og skarpt billede. Vil man have den mest flydende gaming-oplevelse, så skal man gå efter en skærm med et højt antal hertz (Hz), da dette angiver, hvor mange billeder i sekundet, en skærm kan vise. Standarden for en computerskærm er 60Hz, men professionelle gamere bruger typisk skærme på mellem 144Hz og 240Hz.

BUNDLES

Står du og mangler et komplet sæt tilbehør til gameren, så har vi samlet nogle pakker, hvor du får nogle af de mest populære gaming keyboards, gaming headsets og gaming mus – alt sammen til en ekstra fordelagtig pris.

Indkøbskurv

Total 0 DKK