DESTINY 2

I EN BEGRÆNSET PERIODE KAN DU FÅ DESTINY 2 NÅR DU KØBER GEFORCE® GTX

Bliv Game Ready med GeForce GTX 10-serien, og oplev Destiny 2 til PC. I en begrænset periode kan du få Destiny 2 ved PC-lanceringen, hvis du køber udvalgte GeForce GTX 1080 Ti- eller GeForce GTX 1080-grafikkort eller stationære PC'er med disse!


Menneskehedens sidste sikre bastion er indtaget af en overvældende invasionsstyrke ledet af Ghaul, den imponerende hærfører for den brutale Røde Legion. Han har taget al styrken fra byens Vogtere og har tvunget de overlevende på flugt.
Du vover dig ud i mystiske, uopdagede verdener i vores solsystem i din søgen efter våben og nye, altødelæggende kampevner. Får at slå den Røde Legion og konfrontere Ghaul må du genforene menneskehedens helte, der er spredt for alle vinde, og I må stå sammen i kampen for at tage vores hjem tilbage.

GeForce GTX 10-seriens GPU'er vækker den imponerende verden i Destiny 2 til live i forbløffende 4K. Oplev fantastisk glidende gameplay uden flimmer med NVIDIA G-SYNC™, og del dine største gamerøjeblikke med NVIDIA Shadowplay™ med GeForce Experience™.

Indkøbskurv

Total 0 DKK