ASUS GAMING LAPTOPS

ROG Gaming computere

Spil alle dine yndlingsspil på farten med en bærbar gaming computer fra ASUS.

Alle computerne er udstyret med 8. generation Intel© Core™ processorer, der giver dig masser af fart, uanset om du spiller de nyeste spil eller laver helt almindelige hverdagsopgaver på computeren.

De bærbare computere er selvfølgelig lavet med tanke på gaming – og derfor har de alle sammen naturligvis et dedikeret gaming grafikkort indbygget. Det betyder også, at selv de mindste modeller giver en lækker oplevelse i de mange populære eSports spil som eksempelvis CS:GO, League of Legends og Overwatch.

I vores udvalg finder du gaming laptops fra ASUS med skærmstørrelser på enten 15.6” eller 17.3” og med forskellige opdateringshastigheder. Jo højere opdateringshastighed (angivet som Hz) jo mere flydende billede vil du opleve i dine spil – den vildeste computer er udstyret med en skærm med en opdateringshastighed på hele 144Hz. Det er det samme som professionelle eSports-udøvere bruger og dermed et perfekt valg, for den seriøse gamer, der gerne vil kunne game på højeste niveau over alt!

Uanset hvilken bærbar gaming computer du vælger, er du med en ASUS gaming computer sikret et lækkert gaming-inspireret design og fremragende køling - så din performance altid er i top!

Indkøbskurv

Total 0 DKK