Bemærk! - Der kan maksimalt bestilles 1 grafikkort per ordre/kunde.

Asus GeForce® RTX 3050 8GB Dual

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 603124
Producent: Asus
Model: DUAL-RTX3050-O8G
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Begrænset antal tilgængelig på eget lager
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Asus Geforce RTX 3050 Dual grafikkort

Asus Geforce RTX 3050 8GB Dual

Med Asus Dual GeForce RTX 3050 kan du opleve den nyeste NVIDIA® Ampere-arkitektur i en praktisk og kompakt formfaktor, der kun fylder 2 slots. Med avancerede køleløsninger, inspireret af de verdenskendte grafikkort i STRIX-serien, maksimeres luftstrømmen fra de 2 stærke aksial-blæsere, hvilket holder temperaturen i skak og performance i top. Dette gør Asus Dual GeForce RTX 3050 til et perfekt valg for gamere, der ønsker stærk ydelse, selv i et kompakt kabinet.

Aksial blæser design

Asus Dual GeForce RTX 3050 er udstyret med hele 2 af de gennemtestede aksial-blæsere. Disse fjerner effektivt varm luft fra grafikkortet, takket være et avanceret design, der både byder på længere blæser-blade samt en omkransning, der skaber et nedadgående lufttryk. Og for at eliminere unødig støj, stopper blæserne automatisk, når strømforbruget er lavt og GPU-temperaturen falder til under 50 grader.

2 aksial-blæsere på grafikkort
Dobbelte kuglelejer på grafikkortblæser

Dobbelte kuglelejer

Hver typer af lejer har sine fordele og ulemper. De dobbelte kuglelejer i Asus Dual GeForce RTX 3050 har en særdeles lang holdbarhed, og dermed er levetiden op til dobbelt så lang sammenlignet med eks. bøsningslejer.

Diskret lys

I skjoldet på Asus Dual Geforce RTX 3050 er der indbygget en diskret lysstribe, der skaber kant i grafikkortets udseende, og samtidig giver en stilet kontrast til dit system.

Lysstribe på Asus GeForce RTX 3050 Dual
Bagplade på Asus GeForce RTX 3050 Dual grafikkort

Beskyttende bagplade

Printpladen på Asus Dual GeForce RTX 3050 er forstærket af en bagplade af aluminium. Denne bagplade afstiver grafikkortets konstruktion og forhindrer vrid, samtidig med at det beskytter komponenterne og printet på grafikkortet mod skader, så du kan have glæde af dit grafikkort i endnu længere tid.

GPU Tweak II software

Få det bedste ud af din hardware med ASUS GPU Tweak II software. GPU Tweak II gør det nemt af finjustere essentielle indstillinger for dit grafikkort, og lader dig samtidig overvåge ydelsen i realtid.

GPU Tweak II software

Auto-Extreme Technology

Auto-Extreme Technology er en automatiseret fremstillingsproces, der sætter nye standarder i branchen ved at tillade, at alle lodninger klares i én omgang. Dette reducerer varme-belastningen på komponenterne og samtidig undgås brug af skrappe rengøringsmidler, hvilket resulterer i mindre miljøbelastning, lavere produktionsforbrug og et mere pålideligt produkt generelt.

NVIDIA Ampere arkitektur

Geforce RTX 30-serien

GeForce RTX™ 3050 er bygget med den kraftfulde grafikydeevne fra NVIDIA Ampere-arkitekturen. Med dedikerede 2. generations RT-kerner og 3. generations Tensor-kerner, nye multiprocessorer til streaming og hurtig G6-hukommelse kan det håndtere de nyeste spil og vise fantastisk spilgrafik.

Illustration af spiltitler der understøtter RTX

RTX. It's on.

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform inden for raytracing- og AI-teknologi, der revolutionerer den måde, vi spiller og skaber på. Over 150 af de mest populære spil og programmer bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner som NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX sætter nye standarder.

Sammenligning af frames per second med og uden DLSS aktiveret

NVIDIA DLSS

Giv ydeevnen et boost med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserede Tensor-kerner på GeForce RTX GPU'er giver dine spil et hastighedsboost med kompromisløs billedkvalitet. Dette giver dig muligheden for at skrue op for indstillingerne og opløsningen, så du får en endnu bedre visuel oplevelse.


Specifikationer:

Grafikkort
Grafik engine NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050
Boost clock - MHz
CUDA kerner 2560
API-understøttelse OpenGL®4.6, DirectX 12
Maksimum opløsning 7680x4320
Maks. antal skærme understøttet 4
Bus type PCI Express 4.0
Strømstik forbindelser 1x 8 pin
Hukommelse
Mængde 8GB
Teknologi GDDR6
Hukommelses clock 14 Gbps
Busbredde 128-bit
Forbindelser
DisplayPort 3 stk. (DisplayPort 1.4a)
HDMI 1 stk. (HDMI 2.1)
Mål og vægt
Bredde 3,8 cm.
Dybde 20 cm.
Højde 12,3 cm.
Slot 2
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Asus GeForce® RTX 3050 8GB Dual
1 x Quick start guide

Indkøbskurv

Total 0 DKK