Intel® Core™ i9-10900F Processor (Tray)

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 601992
Producent: Intel
Model: i9-10900F
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

10. generation i9 processor fra Intel®, også kendt som ”Comet Lake”, giver din computer superkræfter med hele 10 kerne og 20 tråde, så du får sublim ydelse, når der skal ydes på højeste niveau!

Med de mange kerner og tråde og en turbofrekvens på helt op til 5.2GHz, er Intel® Core™ i9-10900F et oplagt valg til dig der arbejder med meget krævende opgaver – eksempelvis intensiv foto- eller videoredigering, 3D-modellering eller store beregninger af komplekse modeller.

Intel® Core™ i9-10900F er også en mulighed for den kræsne gamer, der vil have fantastiske spiloplevelser med de højeste indstillinger eller i de højeste opløsninger. Denne meget kraftfulde processor kan også være et oplagt valg for dig, der gerne vil streame dit gameplay i høj kvalitet til eks. Twitch eller optage dit spil i realtid, så du efterfølgende kan redigere det og uploade til din YouTube-kanal.

For at give dig maksimal performance, men til lavest mulige pris, produceres denne processor uden en integreret Intel UHD grafikchip. Det betyder dog ikke noget, hvis du alligevel har et dedikeret grafikkort i computeren, og for langt de fleste betyder det altså bare endnu mere værdi for pengene!

Bemærk, leveres uden butiksindpakning - en såkaldt Tray versionSpecifikationer:

Generel
Producent Intel
Model i9-10900F
Generation 10. Generation
Socket LGA1200
Ydelse
Antal kerner 10
Antal tråde 20
Clockfrekvens 2.8 Ghz
Max Turbo speed 5.2 Ghz
Cache 20MB
TDP (Thermal Design Power) 65 W
Mulighed for overclocking Nej
Grafik
Integreret grafik Nej
Tilbehør
Indhold i salgskassen 1 x Intel® Core™ i9-10900F Processor (Tray) - Uden butiksindpakning

Bemærk, leveres uden køler.

Indkøbskurv

Total 0 DKK