Windows 10 Pro

Windows 10 Pro til din forretning.

Med Windows 10 Pro-enheder får du de stærke grundlæggende funktioner, du har brug for på dine arbejds-pc'er, med flere sikkerhedsfunktioner, bedre styring og robuste innovative enheder samt muligheden for at få dine ressourcer til at række længere, så du kan være mere produktiv.

Windows 10 Pro tager virksomheder seriøst.

Windows 10 er en fantastisk samarbejdspartner, men har du mere brug for en egentlig forretningspartner, så bør du tage et nærmere kig på Windows 10 Pro.

Windows 10 Pro-enheder giver dig alle de effektive værktøjer, du har brug for i en pc til virksomheden – mere sikkerhed, større kontrol samt solide og innovative enheder – så du får mere ud af dine ressourcer og mere fra hånden.

I Windows 10 Pro kan din virksomhed eksempelvis få glæde af:

Tilslutning til domæne

Du kan oprette forbindelse til din virksomheds eller skoles domæne eller Azure Active Directory og bruge netværksfiler, servere, printere m.v.

Udvidet kryptering

Få yderligere sikkerhed med BitLocker, der hjælper dig med at værne om dine data med kryptering og sikkerhedsstyring.

Fjern-logon

Med Windows 10 kan du logge på med Remote Desktop for at logge på din Pro PC og bruge den, selvom du befinder dig derhjemme eller på farten.

Virtuelle maskiner

Opret og kør virtuelle maskiner med Hyper-V, så du kan køre mere end ét operativsystem ad gangen på den samme pc.

Dine apps i Windows Store

Med Windows 10 kan du oprette dit eget private app-afsnit i Windows Store, der giver dig praktisk adgang til virksomhedsprogrammer.

Større sikkerhed

Windows 10 Pro er det mest sikre Windows nogensinde med omfattende beskyttelse i flere lag, herunder antivirus, firewall og anti-phishing – i hele enhedens levetid. Det betyder, at du får glæde af flere sikkerhedsfunktioner og løbende opdateringer, som beskytter dig og din virksomhed mod aktuelle og fremtidige trusler.

Windows 10 Pro indeholder selvfølgelig også alle funktionerne fra Windows 10 Home, og du får dermed et komplet styresystem, der passer til ethvert behov.

Køb en Workstation med Windows 10 Pro:

Indkøbskurv

Total 0 DKK