Computer til studiestart 2018

Find den rette studiecomputer

En studiecomputer er et uundværligt værktøj, når du starter på din uddannelse. Behovet og kravene til en god studiebærbar vil være forskellige afhængig af, hvilken type uddannelse du skal starte på.
Uanset uddannelsen, er det dog din studie computer du skriver noter på hver dag, ligesom nogle af dine allervigtigste opgaver bliver lavet på den. Derfor guider vi dig her til, hvordan du får valgt en studievenlig computer i ordentlig kvalitet – så skal du ikke bekymre dig om nedbrud, langsom opstart osv., men kan i stedet koncentrere dig om det der er vigtigt for dig; Dit studie og din fremtid.

Bærbar studiecomputer – let at have med

En af de første ting du skal overveje, når du skal finde en computer til studiebrug er, hvilken skærmstørrelse du har brug for. Skal computeren primært bruges til at tage noter, researche og læse på, så vil vi som udgangspunkt anbefale en bærbar PC med en skærm på 13” eller 15”, da det er nok til normalt dagligdagsbrug. Samtidig er bærbare computere med en skærmstørrelse på op til 15” de letteste rent vægtmæssigt. Det er måske ikke noget du tænker over her og nu, men når du skal transportere computeren frem og tilbage hver dag, kan en unødigt stor og tung computer hurtigt blive irriterende.

Har du derimod brug for en computer til et studie, hvor du arbejder med design, videoredigering eller andre store opgaver, så vil en 17” skærm mange gange være at foretrække. Du får nemlig overraskende meget ekstra plads på skærmen til alle de forskellige elementer og kan bedre arbejde med detaljer i dit projekt. Selvom computere med en større skærm ofte er lidt tungere at transportere (typisk 800-1500g.), så kan det dog hurtigt være dét værd, hvis alternativet er, at du hver dag sidder og ikke kan få et overblik over dine igangværende projekter.

Vælg den rette skærmstørrelse

Har du kun brug for en stor skærm en gang imellem? I stedet for at købe en 17” studiecomputer, så kan du i stedet gøre som mange andre: Hav en alm. Computerskærm stående hjemme på skrivebordet.
På denne måde kan du let tilslutte din bærbare studiecomputer til en større skærm via eks. et alm. HDMI-kabel, når du skal arbejde med mange dokumenter på én gang, finpudse grafiske detaljer eller få vist dit videoprojekt i endnu højere opløsning. Du kan samtidig have et tastatur i fuld størrelse og en ergonomisk mus på bordet, så du kan arbejde mere frit og sidde ordentligt mens du arbejder.
Sådan et setup gør dig bedre i stand til at nøjes med en lille, let bærbar computer i hverdagen, uden at miste muligheden for, at arbejde på større projekter.

Køb en ekstern skærm til din bærbare computer

Computer til studie – Nyeste teknologi og hurtig performance

Ikke alle interesserer sig for indmaden i en computer, og det kan derfor hurtigt være en jungle at finde frem til den perfekte computer til din studiestart. Hos MM Vision har vi gjort det enkelt for dig – vil tilbyder nemlig kun computere med de bedste komponenter og nyeste teknologier, så du aldrig ender med en dårlig oplevelse. Igennem vores 19 år som computerforhandler er det vores erfaring, at det er værd at give lidt ekstra her og nu, for til gengæld at få en bærbar til studiet, som ikke er et irritationsmoment hver dag.
Derfor fører vi også kun bærbare computere fra det anerkendt mærke ASUS – og naturligvis vores eget mærke, som vi samler og tester på bestilling. Begge dele er af super høj kvalitet, så du er sikker på, at få en studiecomputer med fantastiske egenskaber. Men hvad for nogle dele skal du lægge særlig vægt på, når du skal vælge din nye studiebærbar? Nedenfor ser du vores bud på, hvilke nøglespecifikationer du bør overveje i din studiecomputer.

Lækre studiebærbare

SSD

En af de ting du får glæde af i en kvalitetscomputer er bl.a. en SSD. Her gemmer du alle dine dokumenter, installerer programmer og apps mv.
Fordelen ved en SSD ift. en gammeldags mekanisk harddisk er, at SSD’en er meget hurtigere, ligesom den også larmer mindre, bruger mindre strøm og er mindre følsom over for stød og tab – Alt sammen noget der giver rigtig god mening i en bærbar computer.


Intel® Core™ processor

Processoren er ”hjernen” i din studie computer. Til langt de fleste dagligdagsopgaver (tage noter, internet browsing, videoafspilning etc.) vil en Intel® Core™ i5-processor være det mest fornuftige valg. Har du i stedet brug for at arbejde med mere krævende opgaver som eks. video-redigering, 3Dmodellering o.l., så kan det dog give mening at overveje en Intel® Core™ i7-processor, hvis budgettet tillader det.


RAM

RAM er computerens ”korttidshukommelse” og betyder mere end mange umiddelbart tror. Ved billigere computere er der ofte tale om langsomme RAM, og mange gange får du kun 4GB RAM. Det begrænser din mulighed for at skifte hurtigt mellem programmer, have mange internetvinduer åbne på én gang og giver generelt en langsommere oplevelse med computeren. I alle vores computere får du min. 8GB RAM med høj hastighed, så du ikke føler dig begrænset i din hverdag, og så du samtidig får en computer, der er værd at bruge i flere år fremover.


Batteritid

Når du køber en computer til studiebrug, bør du kigge på, hvor lang batteritid den har. Batteritiden kan naturligvis variere afhængig af, om computeren bliver brugt til programmer og spil eller blot til at skrive notater og surfe på nettet. Typisk vil en batteritid på 5-7 timer dække de flestes behov, hvis computeren bruges ifm. undervisning og lidt i toget eller bussen på vej frem og tilbage.


Studie computer i høj kvalitet

Det kan hurtigt blive dyrt at købe for billigt. Prøv bare at tænk på, hvor mange timer du kommer til at bruge sammen med din studiecomputer. Om morgenen skal du måske lige tjekke dagens skema, inden du tager afsted til undervisning. I skolen skal du tage notater fra undervisningen det meste af dagen. I bussen på vej hjem fra skole, skal du måske lige tjekke Facebook eller spille lidt. Om aftenen skriver du på din opgave, inden du til sidst tager computeren med op i sengen og falder i søvn til en film på Netflix. Det løber hurtigt op, ikke?
Med andre ord, er det at købe en bærbar studiecomputer ikke nødvendigvis bare et spørgsmål om, at finde en computer der kun lige med nød og næppe lever op til dine behov her og nu. Hvis du får købt den rigtige studiecomputer fra start af, vil du få en bærbar computer, som du kan have glæde af i mange år fremover, og som ikke lader dig i stikken, når du allermest har brug for den.

Finansier dit køb rentefrit

Rækker SU'en ikke til den studie computer du drømmer om? Så kan du overveje at finansiere dit køb. Ikke via tåbelige kvik-lån, der vil presse din økonomi igennem hele studietiden, men igennem vores samarbejdspartner Basisbank. Når du køber en studiecomputer hos MM Vision, kan du finansiere dit køb over 12 eller 23 måneder, og finansieringen er rentefri!
Du kan enten ansøge online på forhånd, eller gøre det ifm. dit køb. Det er super let, og du får svar med det samme.
Finansier dit køb hos MM Vision
Læs mere om finansieringsmulighederne på: Finansiering hos MM Vision.

Bærbare studiecomputere med max 14" skærm

Er det vigtigste for dig, at have en slank og let studiebærbar, du nemt kan have med på farten? Så kig nærmere på vores bærbare computere til studiebrug med en skærm på max 14".

Bærbare studiecomputere med 15,6" skærm

En bærbar computer med 15,6" skræm er velegnet til de flestes behov. Skærmstørrelsen er både perfekt til arbejde samt lidt spil eller video, når der skal slappes af.

Bærbare studiecomputere med 17,3" skærm

Store, flotte skærme med masser af plads til at organisere dit arbejde, notater og billeder. Kraftfuld hardware giver computeren masser af overskud, hvad enten der skal arbejdes med tunge programmer eller spilles.

Andet til din studiestart

Ud over computeren, er der mange andre ting, der er værd at overveje til din studiestart. Vi har samlet nogle af de mest efterspurgte ting fra studerende nedenfor.

Indkøbskurv

Total 0 DKK