Information vedrørende den akutelle corona-situation – læs mere

Statusmeddelelse

Corona-virus - Sådan påvirker det din ordre

Hos MM Vision er vores førsteprioritet at holde både vores medarbejdere og kunder fri for smitte med Coronavirus. Derfor holder vi naturligvis konstant øje med udmeldingerne fra myndighederne, og laver løbende tiltag for at begrænse smittespredning.

Produktion: Normal
Telefon og e-mail (Salg/Support): Normal
Webshop: Normal - Nu med gratis levering til privatadresser
Fysisk butik: Midlertidigt lukket fra 18/03 - 13/04
Personlig indlevering af reparationer: Midlertidigt lukket fra 18/03 - 13/04

Produktion

Vores produktionstid er uændret, og den er derfor fortsat 1-3 hverdage.
Internt har vi taget en række forholdsregler, der er med til at sikre højest muligt hygiejneniveau. Dette indebærer bl.a. ekstra tilgængelighed af håndsprit for hver enkelt medarbejder samt fysisk omrokering, således medarbejdere har større afstand til hinanden.

Telefon og e-mail

Vores telefoner er åben som normalt, og vi kan derfor træffes på tlf. 70 22 17 44 alle hverdage i tidsrummet 10-17.
Har du spørgsmål ifm. Køb af ny computer, eller har du brug for support eller hjælp til din nuværende, kan du fortsat komme i kontakt med os som altid. Vi sidder også klar til at hjælpe pr. e-mail.
Spørgsmål ifm. Køb af nyt: salg@mm-vision.dk
Support og reklamation: support@mm-vision.dk

Webshop - Gratis levering til privatadresser

Leveringstiden er uændret og du kan bestille varer som normalt på vores hjemmeside.
Som følge af den øjeblikkelige situation, får vi rigtig mange forespørgsler på levering af computere og udstyr til hjemmearbejdspladser, ligesom mange kunder er utrygge ved udsigten til at skulle afhente bestillinger i en pakkeshop. Vi har derfor, midlertidigt, gjort det muligt at få leveres sin ordre direkte til ens hjemmeadresse uden ekstra omkostninger (normalpris op til 149 kr.).

Vores fysiske butik

Bemærk: Ifm. Corona-virus vil vores butik være lukket fra 18/03 og foreløbig frem til 13/04. Vi vil i stedet bruge alle kræfter på at være tilgængelige på telefon, e-mail og chat, så du fortsat kan få råd og vejledning. Alle kunder, der allerede har afgivet en ordre til afhentning hos os, er blevet kontaktet via e-mail.

Personlig indlevering af reparationer

Bemærk: Ifm. Corona-virus vil fysisk indlevering af reparationssager ikke være muligt fra 18/03 og foreløbig frem til 13/04. Vores support-afdeling har fortsat åbent og modtager også forsendelser. Oplever du fejl på et produkt, eller har du brug support, anbefaler vi derfor, at du kontakter vores support-afdeling via tlf. 70 22 17 44 eller support@mm-vision.dk, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig.


Har du spørgsmål til noget af ovenstående, så kontakt os endelig. Vi kan træffes alle hverdage fra kl. 10 – 17 på tlf. 70 22 17 44 eller salg@mm-vision.dk.

Indkøbskurv

Total 0 DKK