Leasing af computere, workstations, gaming computere mv.

Leasing af computere og workstations

Uanset om du er en nystartet virksomhed, og gerne vil bruge din tid og energi på at fokusere på udviklingen af din forretning, eller om du er en stor, veletableret virksomhed, der ser fordelen i, at udskifte en stor mængde IT-udstyr, uden at binde mere kapital end højest nødvendig, så har vi hos MM Vision mulighed for at hjælpe dig.

I samarbejde med GRENKE tilbyder vi dig at lease computere, workstations, bærbare computere mv., uanset størrelsen på din virksomhed.

GRENKE logo

Sammen skaber vi den bedste løsning

Det udstyr, der skal hjælpe din virksomhed fremad, skal naturligvis opfylde alle dine behov. Hos MM Vision har vi over 20 års erfaring med salg af computere og workstations til erhvervsbrug, og vores rådgivere sidder klar alle hverdage, til at hjælpe dig med at vælge og sammensætte det helt rigtige udstyr, så du får den bedste og mest effektive arbejdsoplevelse hver dag.

Vi skaber den bedste leasing løsning i samarbejde med dig

Fordel ved at lease computerudstyr

Der er mange fordele ved at lease computere. For det første får du en tilpasset løsning, der giver dig den nødvendige fleksibilitet, som du har behov for. Skal aftalen løbe over 15, 24 eller 36 måneder - eller noget andet? Du vælger helt selv.

Derudover får du, når du leaser din computere og workstations igennem MM Vision, altid et overblik over, hvad din månedlige ydelse er. På denne måde er det enkelt og nemt at holde overblik over udgifterne.

Med en leasingaftale er det samtidig nemt at udskifte en større mængde udstyr på én gang, så alle medarbejdere har den nyeste og hurtigste teknologi til rådighed.

Tænk ud af boksen, og opdag fordelene ved leasing
Er det smartest for dig at lease eller købe dine computere?

Lease eller købe computere?

Hos MM Vision får vi ofte spørgsmålet om, hvorvidt virksomheder skal lease eller købe deres nye computere. Og svaret er, at det afhænger af mange ting.

En af de klare styrker ved leasingaftaler er, at du får adgang til helt nye computere for et fastsat månedligt beløb, og du slipper dermed for at frigive ofte meget store kapitalsummer på én gang.

Det giver dermed din virksomhed større finansielle muligheder for at foretage andre investeringer samtidig, og det kan for mange være afgørende for, om virksomheden kan vækste så hurtigt som ønsket.

På den anden side kan det være en fordel at købe computerne på normal vis, hvis du ved, at behovet for udskiftning af udstyret er minimalt, og at computeren derfor ikke behøver udskiftes før om 4+ år.

Hvilke computere kan man lease?

Hos MM Vision har vi computere og workstations til alle tænkelige formål. Hver computer samles af vores dygtige teknikere, og kan derfor sammensættes efter dine behov.

Uanset om du mangler en kraftfuld workstation, nye computere til hele kundeservice-afdelingen eller gaming computere til opstart af en netcafé eller esports-klub, hvor det månedlige leasing beløb passer med medlemskontingenterne, så har vi mulighed for at tilbyde dig den helt rigtige løsning på en overskuelig leasingaftale.

Du kan lease alt fra workstations til kontor pc'er, bærbare computere og gaming computere til netcaféen eller esports klubben

Sådan foregår en leasingaftale hos MM Vision

Hos MM Vision har vi gjort det meget simpelt at lease dine nye computere. Et typisk forløb ser derfor således ud:

1
Find de rigtige produkter
Tag en snak med vores rådgivere, og find frem til de computere der er det rigtige valg for jer.
2
Lav den ønskede aftale med GRENKE
Med udgangspunkt i det tilbud du har modtaget fra vores rådgivere, vil vores samarbejdspartner GRENKE lave en kontrakt der passer med dine ønsker.
3
Modtag og nyd dit nye udstyr
Når aftalen med GRENKE er godkendt, samler, tester og klargør vi din bestilling, så det er nemt og enkelt for dig at gå i gang, når du modtager din bestilling.
4
Når aftalen er udløber
Når din leasing aftale nærmer sig sin afslutning, bliver du kontaktet af os, så vi kan aftale, om du vil forlænge leasingperioden, levere udstyret retur eller erstatte de leasede computere med nye.

Kontakt os

Vil du høre nærmere om mulighederne for at lease dine nye computere, så lad os endelig høre fra dig.
Du kan kontakte os på tlf. 70 22 17 44 eller sende os en e-mail på salg@mm-vision.dk, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 10 - 17.

Indkøbskurv

Total 0 DKK