Intel X-serie CPU

Kræver dine opgaver ekstrem ydelse, så skal du rette blikket mod Intel® Core™ X-processorer. Denne serie af processorer er også kendt som ”Extreme”-serien og er særlig rettet mod dig der:

  • Arbejder med 3D modellering og virtual reality
  • Laver billedbehandling på entusiast- eller professionelt niveau
  • Redigerer 4K-video, animationsfilm o.l.
  • Producerer musik i høj kvalitet
  • Spiller krævende spil og streamer disse online

Maksimal performance
Uanset om du arbejder på din seneste spillefilm eller den næste episode til din YouTube-kanal, er de ulåste Intel® Core™ X-serie processorer designet til at skalere efter dine behov. Oplev ekstrem ydeevne, imponerende oplevelser i 4K, understøttelse af højhastigheds-lager og -hukommelse samt de nyeste teknologiske fremskridt – alt designet til at få dig fra planlægning til slutprodukt hurtigere end nogensinde før.

Sæt skub i kreativiteten
Brug mere tid på at skabe og mindre tid på at vente. Intel® Core X-seriens processorer kan klare selv din mest krævende arbejdsbyrde. Upload og rediger dine 360 ° videoer hurtigt og oplev VR-videoer - alt sammen i fantastisk 4K kvalitet uden problemer. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan oprette på din nye computer.

Mega-tasking
Når du udfører dit bedste stykke arbejde, har du brug for den mest alsidige teknologi, der gør din computer i stand til at håndtere flere CPU-intensive opgaver på én gang. Med en Intel® Core X-processor kan du redigere din video, lave 3D effekter og komponere lydsporet på samme tid, uden at gå på kompromis med computerens ydeevne. Det er slut med multi-tasking – fra nu af mega-tasker du!

Skub grænserne
Intel® Core X-serien af processorer er unlocked, hvilket giver dig muligheden for at overclocke. Overclock hver kerne i processoren individuelt og brug værktøjer som Intels Extrene Tuning Utility (Intel® XTU) og Extreme Memory Profile (Intel® XMP) til at opnå den maksimale ydeevne.

Vælg en workstation med Intel® Core™ X-processor:

Indkøbskurv

Total 0 DKK