Computere med Intel ® SSD

Intel SSD - Opbevaring du kan stole på

Med en SSD fra Intel®, får du en både hurtig og pålidelig disk til alle dine vigtige filer. Vi benytter Intel® SSD'er i størstedelen af vores computere, og mangler du mere lagerplads, anbefaler vi også, at du anskaffer dig en SSD fra Intel®.

Hvorfor SSD?

En SSD kan, på grund af teknologien bag, læse og skrive data endnu hurtigere end en traditionel harddisk. Det betyder bl.a., at computeren starter og er klar til brug hurtigere, ligesom programmer og spil åbner med meget højere hastighed, end du har været vant til på en traditionel harddisk. Arbejder du med store filer – eks. ifm. billed- eller filmredigering – vil du også få en markant hurtigere oplevelse med en SSD, når du enten flytter filerne rundt mellem forskellige mapper, eller du skal gemme en ny udgave af din nyeste kreation.

Hvorfor Intel?

Intel® er førende på markedet, når det gælder kvalitet og pålidelighed inden for hardware. Med mange års erfaring og flere hundrede millioner daglige brugere, har Intel® opbygget en uovertruffen know-how, når det kommer til at levere hardware, der både skal være alsidigt, hurtigt og energieffektivt. Kombineret med en lav fejl-rate og en rigtig skarp pris, får du virkelig meget SSD for pengene, når du vælger en SSD fra Intel®

Formfaktor

Du kan få en Intel® SSD i flere forskellige formfaktorer. En 2.5" SSD er den mest almindelige type SSD, der både passer i stationære computere og bærbare computere. Denne type har været på markedet i mange år, men for nyligt er en ny formfaktor kommet til: M.2 formfaktoren. Denne er, rent fysisk, væsentligt mindre og sættes direkte ned i bundkortet. For at du kan bruge en M.2 SDD fra Intel®, skal du derfor kontrollere, at dit bundkort understøtter disse.

Skal der endnu mere fart på din computer, så kan du rent faktisk få nogle SSD'er i M.2 formfaktoren, der benytter den såkaldte NVMe grænseflade. Dette giver endnu højere læse- og skrivehastigheder, og er derfor velegnet til den kræsne bruger eller dig, der benytter din computer mange timer om dagen, og derfor sætter pris på de ekstreme hastigheder som disse Intel® SSD'er kan.

Indkøbskurv

Total 0 DKK