ASUS ZenBook 14

Tidløs skønhed, ubesværet bærbarhed

Den smukke, nye ZenBook 14 er mere bærbar end nogensinde før. Den er slankere, lettere og utroligt kompakt, og alligevel er den udstyret med HDMI, Thunderbolt 3 USB-C®, USB Type-A og MicroSD-kortlæser for uovertruffen alsidighed. ZenBook 14 er skabt til at levere en kraftfuld præstation og er det perfekte valg til en livsstil på farten.

Mobilitet

Rejs med let oppakning,
rejs smart

Det kompakte, slanke og ultralette design i metal gør ZenBook 14 til den ideelle rejsemakker. Det er verdens slankeste 14 tommer-laptop, som også har et fuldt sæt I/O-porte — inklusive HDMI og USB Type-A — så du kan nyde godt af de alsidige tilsslutningsmuligheder, uanset hvor du befinder dig.

13,9 mm
Tynd
1,13 kg
Ultra let
Batteri

Ingen oplader? Intet problem!

Takket være ZenBook 14's fantastiske batteritid på op til 22 timer, er det ikke et problem at være på farten uden en oplader. Når du på et tidspunkt får brug for at fylde lidt strøm på, sørger hurtigopladningsfunktionen for at genoplade den til 60% på kun 40 minutter, så du er klar igen på kort tid.

Op til
22 timer
batteritid
Op til
67 Wh
batterikapacitet
49 min
hurtigopladning til 60%
Design

Din konstante følgesvend

Det er let og ubesværet at få arbejde fra hånden, når du er på farten med den elegante og lette ZenBook 14. Dens beskedne størrelse og store formåen gør den til dit foretrukne værktøj, når du har brug for produktivitet og inspiration, uanset om du er indendørs eller udendørs, arbejder eller slapper af, arbejder alene eller med andre.

Skærm

Klar, levende, strømeffektiv skærm

ZenBook 14 er udstyret med en klar og livagtig, firsidet NanoEdge-skærm med slanke kanter, som giver en imponerende 90% screen-to-body-ratio for en virkeligt bjergtagende visuel oplevelse. Den imponerende skærm leverer en lysstyrke på helt op til 400 nits, så du får klare og smukke billeder.

400 nits
lysstyrke
4-sidet
NanoEdge-skærm
90%
skærm-til-kropforhold
Brugervenlighed

Numberpad

ZenBook 14 leveres med det innovative ASUS NumberPad 2.0, en indbygget touchpad med dobbelt funktion og et integreret LED-oplyst numerisk tastatur.

Denne smarte funktion gør det let at indtaste tal i eks. regneark, mens der samtidig spares plads på tastaturet ved at fjerne det traditionelle numeriske tastatur. Denne ændringe betyder, at de resterende taster på tastaturet er store og behagelige at benytte.

IR-kamera

Med ZenBook 14 og Windows Hello er dit ansigt din adgangskode! Det infrarøde (IR) kamera på forsiden genkender dit ansigt på sekunder og lader dig logge på hurtigt og sikkert.

Kameraet virker endda i dunkle belysninger, så du ikke behøver indtaste en adgangskode, bare fordi det er blevet mørkt.

Ergolift

Præcisionsfremstillet ErgoLift-hængsel

ZenBook 14 har et præcisionsfremstillet ErgoLift-hængsel, som automatisk løfter den bagerste del af laptoppen en smule, når det åbnes, så tastaturet får den optimale hældning til tastearbejde. Denne handling løfter også kabinettet en smule for optimeret køleevne og forbedret lydkvalitet.

forbedret skrivestilling
optimeret afkøling
forbedret lydkvalitet
Ydeevne

Mere kraft på farten

Takket være de nyeste 10. Generation Intel® Core™-processorer, giver ZenBook 14 dig en forbedret ydelse, som gør multitasking, produktivitet og underholdning til en leg. ZenBook 14 er også udstyret med ultrahurtige PCIe® 3.0 x4-SSD'er og den nyeste Intel WiFi 6 med Gig+ (802.11ax) for fremragende ydelse.

Windows 10 Home
Op til
Core i7
10. Gen Intel® CPU
Op til
1 TB
PCIe® 3.0 x4 SSDs
Op til
32 GB
RAM
Gigabit
WiFi6
802.11ax
ASUS ZenBook UX425 bærbar computer
Lyd

Certificeret lydkvalitet

Lydsystemet i ZenBook 14 er certificeret af lydspecialister ved Harman Kardon som sikrer fyldig, krystalklar lyd til kommunikation eller underholdning.

Harman Kardon certificeret

certificeret

Køb nu

Indkøbskurv

Total 0 DKK