ASUS ZenBook Duo

ASUS PRÆSENTERER HISTORIEN OM SCREENPAD PLUS


Laptops har ikke ændret sig særligt meget siden midten af 90'erne. De er blevet tyndere, kraftigere og bygges i dag af førsteklasses materialer – men i bund og grund er det samme bestanddele, et kabinet med touchpad, tastatur og et hængsel med skærm. ASUS var den første producent, som udfordrede normen og gjorde noget andet end tidligere. ScreenPad omdefinerede touchpaden ved at gøre den interaktiv og med ScreenPad Plus tilføjes endnu en dimension og ændrer på, hvad en laptop kan være.

Video/streaming

Den traditionelle måde, hvor man passivt konsumerer lyd og billeder, er fortid. I dag vælger vi hvornår, hvor og hvordan vi vil lytte til musik, og ser det, vi vil. Med en ScreenPad i din laptop behøver du ikke længere vælge mellem arbejde og nydelse. Du kan skrive en mail samtidigt med, at du ser den kamp, som du ikke vil gå glip af.

Extended Screen

Med en ScreenPad i din laptop kan du forstørre din arbejdsflade ved at anvende den i extended mode. Hvis du arbejder med et kreativt projekt, kan du lægge dine vigtigste genveje på den ekstra arbejdsflade og få mere plads på hovedskærmen, før du gå i gang med at skabe.

Adaptive apps

I applikationer som Microsofts Office-pakken og Spotify tilpasser ScreenPad sig efter dem. Der dukker automatisk smarte genveje op, som er intuitive og lette at nå – alt sammen for at dit arbejdsflow skal optimeres. Den tilpasser sig, så du ikke behøver gøre det.

KØB NU

Indkøbskurv

Total 0 DKK