ASUS uger

ASUS uger hos MM Vision

Fra mandag den 20. juni 2022 til og med søndag den 03. juli 2022, kan du gøre et rigtig godt køb på lækre bærbare computere fra ASUS. Uanset om du mangler en alsidig bærbar til hverdagen, eller et bæst af en bærbar gaming PC, så kan du lige nu spare rigtig mange penge på din nye laptop! 😍

Alle tilbud gælder dog kun så længe lager haves og enkelte modeller findes kun i meget begrænset antal! ⏳

ASUS Vivobook & ZenBook

Forkæl dig selv med en bærbar PC ud over det sædvanlige! Disse udvalgte laptops byder giver dig masser af ydelse, så du kan klare alle hverdagens opgaver, og så er flere af dem samtidig udstyret med OLED-skærme, der giver dig helt utrolige billeder. Oplev de dybeste sort-niveauer og de mest kontrastfyldte og levende farver, der for alvor giver både billeder og film et helt nyt liv.

Vil du vide mere om, hvorfor en OLED-skærm er bedre for øjnene, eller nogle af de andre fordele ved en bærbar med OLED-skærm, kan du læse mere på 👉 Bærbare computere fra ASUS med OLED-teknologi.

ASUS gaming laptops

ASUS er et af verdens mest anerkendte gaming-brands - og så laver de nogle af de vildeste gaming laptops! Materialerne er i høj kvalitet og løsningerne er gennemtænkte, så du får den bedste ydelse, uden at gå på kompromis med hverken design eller funktioner. Alle disse bærbare computere er udstyret med både dedikeret grafikkort og skærme med ekstra høj opdateringshastighed, så du kan få den helt rigtige gaming-oplevelse, uanset hvor du er!

Indkøbskurv

Total 0 DKK