Logitech® G300s USB Mus

Varen er desværre udgået, og kan ikke længere bestilles!
Varenr: 613492
Producent: Logitech
Model: G300S Gaming Mouse
Garanti: 2 års reklamationsret
Lager: Ingen tilgængelig pt.
Levering/fragt: 0,-
Afhentningsgebyr: 0,-

Beskrivelse

Du kan opnå gode resultater med den standardkonfiguration som musen leveres med. Eller også kan du konfigurere enkelte knapper til at udløse handlinger som ellers kræver at du navigerer i menuer. Det er nemmere at aktivere talefunktionen. Midlertidig reduktion af det aflæste antal dpi. Du kan tildele enhver af spillets kommandoer eller makroer med flere kommandoer til en af de ni programmerbare knapper ved hjælp af den valgfrie Logitech Gaming Software (LGS).

Med sit alsidige design og sin kompakte facon er denne mus bygget til komfort og holdbarhed. Tildel en unik farve og identitet til hver brugerprofil. Med op til syv farvevariationer kan du altid se hvilke indstillinger der er aktive når du spiller. Konfigurer musen én gang, og den husker for evigt. Hvert spil kræver unikke indstillinger, om det så er World of Warcraft eller Guild Wars 2. Programmér alle ni knapper så du kan bruge samme indstillinger på andre computere. De rigtige bevægelser i enhver spilsituation. Du kan bruge de praktisk placerede knapper til at skifte mellem flere dpi-indstillinger med henblik på hurtigvalg af skærmindstillinger, scanning af oversigtskort (op til 2500 dpi) eller reduktion af det aflæste antal dpi for at kunne tage præcist sigte eller vælge enheder (250 dpi).

Du kan være sikker på at hver eneste kommando udføres så hurtigt som muligt. G300 er op til otte gange så hurtig som en almindelig USB-mus og registrerer dine bevægelser lige så hurtigt som du kan foretage dem. Under test af musen har de primære knapper vist sig at kunne holde til 10 millioner klik, og fødderne kan holde til op til 250 km. G300 kan modstå de mest intense spillerunder og kan følge med så længe du kan. Musens polytetrafluorethylen-fødder eliminerer friktion på næsten alle overflader så du får jævne bevægelser, præcise markørbevægelser og større nøjagtighed. Brug den valgfri Logitech Gaming Software til at finjustere kommandoerne til dine yndlingsspil. Med enkle træk og slip-indstillinger kan du tilpasse profilerne for knapper og registrering for alle de spil du spiller. Eller brug de forudkonfigurerede tilpasninger for den automatiske registrering af spil.

Specifikationer

Forbindelsesteknologi: Kabel - USB
Kabellængde: 1,8 m
Teknologi til bevægelsesdetektering: Optisk
Bevægelsesopløsning: 2500 dpi
Antal knapper: 9
Egenskaber: Scrollhjul, gummibelægning, DPI switching-knap, Symetrisk og kan bruges både med venstre og højre hånd

Indkøbskurv

Total 0 DKK